16 junij 2016

Očetovski dan

Ste vedeli, da imajo tudi očetje svoj dan? Jap, 3. nedeljo v juniju. Ja, to je kmalu, zato vam pa pišem;). Mi ga vedno obeležimo:). Na srečo je v ravno času koncertov, ko lahko svojim po duši mladim očetom pričarate kakšno noč pozabljenih žurerskih dni ali pa nostalgičen večer v dvoje, če mu je to bližje;). Ljubi alfa samček že po tradiciji dobi kadar je le možno karto za Dylanov koncert, ker je pač njegov veliki oboževalec:). (Včasih je treba sicer malo improvizirat, recimo lani je  dobil samo eno in šel sam na koncert, ker je bila "letina" bolj slaba, hehe, ampak se je baje vseeno zelo dobro imel. Sem pa prej klicala njegovega prijatelja/tudi oboževalca, če gre, da bi šla skupaj, vendar ni šel.) Ampak vsako leto Dylana ni blizu. Mislim, da dotično leto, iz kateterga so slike, celo ni pripotoval niti v Evropo, zato smo se znašle drugače:

Punci sta mu narisali/pobarvali (ena to, druga drugo) njegovo najljubšo žival, čmrlja, seveda:). In oči je bil ganjen in očaran nad tem, kako dobro sta ga zadeli!

Mami pa? Hehe, no ta se je zabavala z varekino in zeleno majico:).

Nastali so takile beli flekci, katere sem potem lahko potiskala s štampiljkami čmrljev, ki jih zbiram;).

 Kot lahko vidite, imam že kar zbirko;)

Ne, saj se hecam, večina je iz istega seta;)

Pa v glavnem so samo pobarvani različno, edino spodnji je iz drugega štosa:

Ko se je črnilo posušilo, pa sem jih še pobarvala s flumastri za tekstil.   

Zakaj sem se odločila za to trapasto tehniko, da izgleda, kot da je poklicni pleskat?

Več razlogov: prvič: njemu je ta stil všeč:).Meni pa tudi:)

Drugič lahko v bele oblačke lepo odtisneš čmrlja, ki se na zeleni podlagi ne bi videl. A zakaj ne bela majca potem? Ma, kdo si res želi bele majce? Po vseh žnj reklamnih, ki jih nosimo, ker jih pač dobimo;)... mu bele res ne bom dajala;) Ker ima rad zeleno;).

Kaj pa boste vi dali letos svojim ljubim očetom za očetovski dan? Mamice jim lahko naredite tele srčke - srečke, v postu čisto spodaj; to bi znalo biti precej popularno, če napišete prave reči;). Ampak če se preveč poznata, se vam zna zgodit to, kar se je pri nas: obdarjenec je spraskal nekaj srečk, da je našel pravo za tisti trenutek, hehe:D. Kar je po svoje še boljše - dobi točno tisto, kar si takrat želi;).
A kaj pa moj oče? Hehe, on ne bi bil preveč srečen s tako majco:D. On je dobil enkrat knjigo, drugič skodelico, itd... pač take malo manj odštekane reči, ker na koncert ga ne bi spravila;).

Ni komentarjev: