17 februar 2014

Sneg je... No, je bil:). Ampak zdaj spet nekaj sneži in za vsak slučaj, če bi ga zapadlo dovolj, vam hitro namignem, kaj vse lahko naredite iz njega:). Ker prejšnjič mi je komaj uspelo it ven z njimi, za objavo je pa zmanjkalo časa (boljše kot obratno, a ne?;)
Takole je oči kopal luknjo v velikanski kup snega, da bi naredil iglu. Midva sva si ga vedno želela, ko sva bila mala - takega pravega, v katerem lahko sediš in klepetaš in ima mala okenca... Ampak najini tamali... no, najbolj zainteresiran je bil mali, pa še ta že na naslednji sliki koraka v drugo stran:D. Mogoče ko bojo večji... Ali pa so še manj za zimo kot mami:D.
 No, mizico sta si pa želeli naredit - kot že lani. Tokrat smo proces izpopolnile:) - v veliko kartonasto škatlo nabašete sneg in ga vmes dobro steptate, da je res trdo zbit notri. Če hočete res zelo trdno in zelo trdoživo mizico, lahko vse skup pustite čez noč in še malo polijete z vodo, da zamrzne, ampak mi smo zadevo kar takoj obrnili - na srečo, ker kot veste sneg ni dolgo zdržal...
Mizica in stolčki za vsakega otroka eden in snežna "pojedina" se lahko začne:). Lahko spečete potičko, naredite gosenico, si pobarvate hrano,... Če ne veste, kaj početi z njim, kliknite na kategorijo "sneg" na desni strani in imate par idej:). Uživajte na snegu, dokler ga spet ne zmanjka!

Ni komentarjev: